Dorpsraden niet blij met debat Windpark Battenoord

Het was flink doorbijten voor de bezoekers op de publieke tribune tijdens de laatste raadsvergadering voor het zomerreces. Diverse belangrijke dossiers moesten nog worden behandeld. Met centraal het debat over de winddossiers Battenoord en Oostflakkee. Winddossier Oostflakkee kon door naar de oordeelfase. Battenoord werd een anderhalf uur durend politiek woordengevecht. Het onderwerp komt terug in de raad van 31 augustus. Lees hieronder het artikel in Eilanden-Nieuws van 11 juli 2017.

Dorpsradennietblij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s