Video voor- en tegenstanders ontwerp bestemmingsplan Windlocatie Battenoord

Onderstaand artikel is geplaatst op de site van Igo op maandag 20 maart:

Uw lokale omroep maakt veel opnames op en rond ons eiland Goeree-Overflakkee. RTV Slogo was op 14 maart j.l. in restaurant de Grevelingen (Bruinisse) om te spreken met voor- en tegenstanders van het ontwerp bestemmingsplan ‘Windlocatie Battenoord’. De gemeente Goeree-Overflakkee organiseerde op deze avond een inloopavond over de twee windparken. Tijdens deze avond konden belangstellenden kennis nemen van de stukken die ter inzage liggen en vragen stellen aan de adviseurs van de gemeente, DCMR en de initiatiefnemers. Tot en met 12 april 2017 liggen het ontwerp bestemmingsplan ‘Windlocatie Battenoord’, de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van drie windmolens aan de kant van Nieuwe-Tonge (windpark Blaakweg) en de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van drie windmolens aan de kant van Oude-Tonge (windpark Suyderlandt) ter inzage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s